VM känslor

Sitter nu på tåget på väg mot Uppsala där jag ska byta tåg till det mot Stockholm. Sen blir det lite trix med att ta sig hem till lidingö men det löser sig. 
Matchen vann tre kronor med 6-0, riktigt kross. Sen förre matchen var det snack med det verse personer som gällde för vårt gäng, bland annat Peter popovice som är vise förbundskapten kom och snackade. 
Man fick nästan lite VM känslor där ett tag. Var typ samma speaker som då. Kändes nästan lite konstigt. Kan lova att man saknar det så otroligt mycket. Säsongs matcherna blir aldrig samma sak och känslorna blir aldrig detsamma. Vist är det kul att jobba och få betalt men var en helt annan stämning i VM gänget. Vi höll ju i hop i nästan 10h/ dag i 16 dagar. Älskar verkligen det jag håller på med. 
Hann även med lite rea shopping på stadium innan jag drog mig mot arenan också.

Har länge velat ha en snygg hockeyn keps då jag älskar denna modell. Och genom att jag inte direkt hejar eller följer något NHL lag så blev det denna som passade till min jacka. Den var på halva priset också. Sen köpte jag två märkes tröjor. Vilket blev typ två för en. Blev också ett par skor som jag ska använda som jobbskor som även dem va på rea. 

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer