Varför tveka?

I bland förstår jag mig inte på mig själv. Förstår inte varför det alltid ska kännas så tungt att ta sig i väg till gymmet. Just nu känns det verkligen som jag får tvinga mig i väg. Det är så konstigt för jag vet ju innerst inne att det är det absolut bästa för mig. Känslan då jag väl har tagit mig i väg är ju helt oslagbar. Bara dra i gång någon passade musik och bara gå in i sig själv och göra min grej. Det är bara det där med att ta sig över tröskeln och ta sig i väg som ofta är det svåra för mig.

Vet också att det kommer bli helt annorlunda då jag kommer ner till Stockholm igen. Då kommer jag inte ha gymmet lika nära som jag har nu så då kommer det krävas mer av båda disciplin och planering för att få det att fungera. Då går det inte skjuta upp saker tills kl sent. Men tror också det kommer vara bra att faktiskt få rutin även på min egna träning. Det är en del av det jag älskar med lagidrott, Det finns inget sen utan det är den satta tiden och den satta platsen som gäller. Det går inte att kompromissa och ta det sen. Det är en bra struktur som jag verkligen behöver i mitt liv.

Det gäller att va konsekvent och rakt mot sig själv. Spelar ingen roll hur bra man har planerat och hur uppstyrt schemat är om man inte följer det. Det gäller bara att vara lite hård mot sig själv och göra det som ska göras och inte tumma allt för mycket på det.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar