Våra rutiner på morgonen

Hejsan i dag tänkte jag dela med mig av hur våra morgon rutiner ser ut en vanlig dag. Tiderna kan så klart variera lite beroende på när dem somnade osv.

08:00 Ringer min väckarklocka. Beroende på om Tindra är vaken här eller inte så kan jag antigen ligga kvar en stund i sängen och kolla på telefonen en stund.

08:30 Den här tiden brukar oftast Tindra vakna till liv och då sätter jag oftast på lite Bolibompa till henne och ger henne en flaska ersättning för att smyga upp och sätta på tvn och äta frukost i lugn och ro.

09:00 Tar oftast upp Tindra först då hon brukar ha varit vaken en stund vid den här tiden. I samma veva så väcker jag Emilia och ger henne flaskan, men låter henna ligga kvar i sängen och vakna lite medans jag tar upp Tindra och gosar lite innan jag byter blöja och tar på kläderna på henne.

09:15 Gör samma sak med Emilia, Gos, blöja och kläder.

sen brukar förmiddagarna oftast spenderas hemma och då blir det lek och bus på golvet oftast fram till Lunch. Som oftast äger rum runt 12:.00 innan vi försöker gå ut för att flickorna ska få sova.

Jag har väldigt tur som har barn som sover så pass bra nästan oavsett när dem somnar för kvällen. Det är något tacksam för minst sagt. Sen vet jag mycket väl att det kanske inte alltid kommer att vara så här men jag är glad så länge det faktiskt är så här. Att dem även sover hela nätter då dem somnat är väldigt skönt. Nästan så att man i bland inte vill prata om hur bra det är för att folk kan se det som skryt. Men det är min verklighet och som sagt något jag är riktigt tacksam över.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg