Väntar på att kunna ta oss ut i det fina vädret

Just nu sitter jag och Emilia och väntar på att Tindra sov sover i vagnen ska vakna. Tänker att det inte gör så mycket om hon sover en stund till egentligen. Just nu sover tjejerna helt olika tider på dagarna vilket kan va lite tjorvigt då det kommer till att ta sig utanför lägenheten.

Annars har vi inte gjort speciellt mycket alls i dag. I morse hade vi besök av två gubbar som skulle kontrollera fönsterna, vi fick nya fönster för ett tag sen så dem skulle bara kika så att allt såg bra ut.

När Tindra har vaknat är tanken att vi ska packa ihop oss i vagnen och ta oss ut i det finna vädret. Vi behöver handla lite ersättning och mat åt dem små så tänker att vi ska ta oss bort mot Willys. Det ser ut att vara riktigt bra väder ute.

Jaha nu hann Emilia somna också innan jag ens han skriva klart det här inlägget. Men inget ont som inte för något gott med sig för nu hinner jag sminka mig lite eventuellt. Emilia brukar vanligtvis inte sova lika länge som Tindra heller. Dock spelar det mindre roll. Hinner ut ändå liksom. Och genom att jag inte har någon avtalad tid så känner jag att jag lika gärna kan låta dem sova.

Annars i kväll ska jag titta på handbolls semin och bara ta det lugnt skulle jag tro. Inget annat planerat just nu i alla fall. Det är ganska skönt också. Bara vara. Eller det är väl så mesta tiden av våra dagar ser ut. Väldigt oplanerade på gott och ont.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg