Välkommen vintern

För någon dag sedan började det äntligen komma lite snö här uppe hos oss i Norrland. Verkligen välkommet om ni frågar mig. Det har varit väldigt mörkt här uppe tycker jag. Sen har det även varit väldigt konstigt väder från 8 plus ena dagen till nästintill 0 gradigt dagen efter.

Jag är ju själv en sådan människa som föredrar då det blir lite kallare ute. Få krypa in i vinterjackan och dra fram mössor och halsdukar kan ju vara det mysigaste som finns. Sen tycker jag att snön bidrar med lite ljus också.

Nu får vi dock se hur länge det lilla snö som kommit får ligga kvar och om det fortsätter komma mera.

Längtar efter att få ta med dem små ut på sin första tur på fjället. Att grilla korv ute i snön och bara umgås med familjen. Att få ta med tjejerna ut på äventyr som jag fått vara med om då jag va liten är ganska häftigt.

Kan inte riktigt ta in att vi snart går in i december månad och att det börjar närma sig advent och sedan jul. För första gången sen jag flyttade hemifrån tänker jag i år att jag ska jul pynta och fixa här hemma. Dels för att tjejerna ska få uppleva sin första jul på riktigt och dels för att jag nu har en lägenhet som är stor nog för lite jul pynt. Så blir nog att börja kolla på det lite kommande vecka.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar