Våga ta klivet ut från tryggheten

Att våga ta klivet bort i från den stora tryggheten tror jag gör att man växer riktigt ordentligt som människa. Att man vågar prova sig fram är ett sett att nå ditt man vill. 
Att flytta till en annan stad 65 mil från min familj och släkt var något som jag tänkte igenom både en och två gånger kan jag lova. Mycket därför jag inte sökte 2012 som jag hade tänkt.Beslutet att prova är något jag inte ångrar alls på något vis. Var lite fast i att jag inte visste vad jag ville göra riktigt. Var som klar med Umeå på någotvis. 
Att flytta öppnade många möjligheter för mig både som person men också yrkesmässigt. Vid 22 årsålder vet jag äntligen vad som är min grej. Att jag vågade ta chansen är något jag är väldigt stolt över, för det är långt i från självklart. Som jag fått höra många gånger: fungerar det inte så finns alltid möjligheten att vända hem igen. Ta man   Inte chansen och provar så är det möjligt att man ångrar att man inte tog chansen. Provar man och det inte fungerar kan man i alla fall vara stolt över att man försökt.
Tryggheten är just trygghet för att det finns något att luta sig tillbaka mot. Tryggheten att det finns något/ någon som stötar i motgångar.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer