Våga drömma våga satsa

Jag har alltid haft stora drömmar om vad jag vill göra av mitt liv. Stora mål som jag bara drömmer om att faktiskt genomföra. Jag kanske inte alltid har förutsättningarna på min sida att alltid genomföra allt. Det jag där i mot har är ett sjukt driv då jag väl bestämt mig för något.

Att kämpa i motvind har alltid varit något jag fått hantera. Saker går sällan lätt i mitt liv. Men jag har även stora drömmar. Men samtidigt som drömmarna är starka så är det något som saknas. För mig är det en stor sorg att inte ha någon att dela drömmarna med. Ingen som jag kan dela drömmar och mål med riktigt.

Men jag tror för att känna att det är okej att dela med sig av drömmar och mål måste man först hitta sig själv och vilken väg man vill gå. Det är i den processen jag är just nu. Att hitta sig själv är ett steg för att kunna hitta någon att dela livet, drömmar och mål med. Sen måste man hitta någon som är villig. att vara med på resan i både vått och torrt. I medgång och motgång.

Att lita på en annan individ så pass mycket att man vågar öppna upp och dela med och motgångar. Att släppa alla tankar på att denna person kommer såra dig då du minst anar det. Det är inte alltid det lättaste då historien talar sitt tydliga språk. Dem man trott skulle finnas där för alltid kanske även är dem som sårar en som mest.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar