vad har vi gjort i dag då ?

Just nu ligger den här lilla skatten och äter flaska bredvid mig i soffan. Mysig stund innan läggdags. Emilia ligger i sängen och sover. Så mysigt att få en egen stund med tjejerna i bland.

Då till frågan vad vi har gjort i dag?

Vi sov länge som vanligt. Sen så hade vi mys morgon och tog det lugnt. Sen kom mamma och tog med tjejerna ut på en promenad och under tiden dem var ute så gjorde jag absolut ingenting nästan. Satt inne och kollade mailen typ. Beställde några nya band till min klocka.

Sen efter att tjejerna ätit mat och lekt en bra stund så gav vi oss ut igen denna gång gick vi till apoteket som ligger här i närheten av där vi bor. Det jag skulle kika på var lite ny hudvård då jajg alltid blir super torr på vintern.

Detta var det jag fick med mig hem för typ 350kr totalt så det va ju värt kan man säga. Hoppas dem är bra också. Får testa ut dem ett tag innan jag säger något om jag tycker dem är bra eller inte.

Sen har mamma varit här med en låda matchkläder som jag fixat till mitt korpen innebandy gäng. Så har sorterat upp våran beställning lite så det ska bli lättare sen.

Sen var mamma här en sväng för att mysa lite med tjejerna innan det var dags för dem att sova.

Det var den här dagen typ inget speciellt egentligen. VI får se vad morgondagen har att erbjuda helt enkelt. Tror inte vi har speciellt mycket planerat då heller.

. Nu ska jag se om det går att lägga Tindra och sen krypa ner i sängen själv också. Emilia ropar också så ska se vad hon vill.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg