Vaccin dags för dem små

I morse var det dags för 3 månaders vaccin för mina små tjejer. Det gick faktiskt riktigt bra och dem var super duktiga som vanligt. Men så klart det känns lite i mammahjärtat då dem får en spruta i varje ben.

Sen får vi se om vi får besök i eftermiddag eller vad vi hittar på. Blir nog en lugn dag och ladda inför morgondagen. Då kommer bästis med sin familj. Dem stannar ända tills på måndag så vi ska bara mysa alla tillsammans.

Har gjort lite av ett kontor på vardagsrumsbordet för tillfället så jag kan sitta nära dem små. Har OS på i bakgrunden med. Går ju bra för svenskarna i ridsporten med.

Jag skulle även behöva gå i väg och handla något att äta till middag i kväll. Vi får se när jag orkar göra det helt enkelt. Beror även lite på hur dem små mår. Orkar inte riktigt ta ut dem i vagnen om dem ska va skit griniga. Då får handlingen vänta tills mamma kommer helt enkelt.

VI får se om vi eventuellt får besök av en kompis i eftermiddag med. Vi får helt enkelt se.

Ska i alla fall få barnvakt i kväll så jag kan få cykla i väg till gymmet en sväng. Mamma skulle ju ändå komma hit så får passa på att träna både i kväll och i morgon bitti innan hon ska i väg.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer