Ut på tur aldrig sur

I går var vi i väg en sväng till byn. Gick runt lite i dem få affärerna det faktiskt finns där för att sedan käka en lunch innan vi åkte i väg för att spontant hälsa på ett par vänner till mamma och pappa som också har stuga hör uppe. Va en väldigt mysig liten tur. Skönt att komma ut ett par timmar och se något annat.

Mina tjejer är även super lätta att ha med sig ut. Dem hänger liksom bara med på det man gör utan att krångla. Känns som en väldig lyx. Och samtidigt väldigt tur då jag inte är en som vill sitta hemma och glo.

Tjejerna hade på sig stickade koftor som min mormor stickat till dem. Hur fina som helst. Älskar att få saker till tjejerna som personen som ger gjort själv. En ära då det ligger både tid och själ bakom det.

I dag har vi absolut inte gjort någonting känns det som. Mest bara suttit i soffan och chillat medans mamma har jobbat.

Jag har även hunnit ta en riktigt skön dusch. Vilket i bland känns som en riktig lyx med två små.

Snart kommer ett par vänner upp till sin stuga i närheten så då kommer vi i alla fall ha några att hänga med på dagarna. Tyvärr så har vädret inte riktigt varit på våran sida. Eller va bra väder dem första dagarna men dem senaste dagarna har det varit 8-10 grader med blåst och regn. Men vi får helt enkelt hoppas på att det vänder och blir lite bättre väder igen dem dagarna vi har kvar tills vi åker hem.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer