Uppe med tuppen 

Så här ser det ut hos oss just nu. Tindra sitter i stolen och tittar på tvn och Emilia har inte klivit upp än.

I dag valde Tindra att vakna strax före kl 06.00 kl 06:15 klev vi upp och satte på tvn. Gör inte så mycket så länge hon är god och glad är det faktiskt ganska mysigt. Sitter nu och tittar på nyhetsmorgon medans Tindra äter grötklämis. Emilia sover fortfarande, som vanligt är det hon som tar sovmorgon.

Kl 08:00 kommer mamma hit då vi ska på BVC på 10 månaders kontroll kl 09:00. Mamma har alltid följt med ditt då det är ganska praktiskt att vara två med tvillingarna där. Blir ganska mycket annars. sen tycker även hon att det är ganska mysigt.

Tindra har börjat snurra runt rätt ordentligt i sängen i bland kan man hitta henne med huvudet bakom Ipaden nästan. Det ser faktiskt ganska roligt ut. Emilia är också väldigt snurrig i sängen.

Vi hade en väldigt mysig kväll i går. Barnen fick bada och jag och mamma lagade och åt en väldigt god pastagratäng. Väldigt mysigt. Barnen somnade i fantastiskt bra tid. Fått till en riktigt bra rutin där. Så tacksamt att då dem vaknar till så går det nästan alltid att få dem somna genom att ge flaskan. Väldigt tacksamt.

Efter BVC så åker mamma, pappa och Tindra till fjällen så då får vi se vad jag och Emilia ska hitta på. Blir en mamma dotter helg. Vi ska i alla fall umgås med en kompis någon dag. Så det ska bli mysigt.

Så det blir väldigt stort fokus på att bara mysa i helgen. Inga direkta måsten utan att bara mysa.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar