två helt olika liv

Nu har det gått ett par dagar sedan jag kom ner igen. Har mest tagit mig tid att landa. Börjat fixa lite med saker som måste fixas osv.
Landade på måndag vid lunch. Åkte bara hem med väskorna för att sedan åka i väg och fixa bryn och fransar hos en kompis som har egen salong. Galet vad bra det blev måste jag säga. Sen blev det lite tv-spel på kvällen. I går vart det hela dagen henna för att sedan dra i väg och träna, första innebandypasset för säsongen för min del. Och shit vad roligt det var minst sagt, har saknat det som sjutton kan jag lova. Dock känns det att man inte tagit ut sig på det sättet på väldigt väldigt länge. Helt slut. Blir en helt annan sak än att slita på gymmet.

Även i dag har jag haft en väldigt lugn och skön dag. Ska fixa mig för att dra in mot stan och göra några ärenden. Mycket små saker som behöver fixas nu så här i början. Har i alla fall nu för en stund sedan fått min matleverans från mathem så om orken finns i kväll ska jag försöka mig på att laga en fiskgratäng. Nu är det högtid att börja tänka på att käka bra mat och så om jag ska orka träna som jag vill. Har haft en lite sämre period då det kommer till kosten.

Nej nu är det snart dags att göra sig redo för att dra.

Saker att fixa:
- Lämna in airpodsen
- Fixa linser
- Lämna in bok på biloteket

Sen får jag se om jag kanske sätter mig där och fixar lite på datorn då jag ändå är ute. skönt med lite miljöombyte i mellan åt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg