två dagar med träning 

I förrgår fick jag lite egentid på gymmet. Välbehövligt och så underbart skönt. Det behövdes och kände mig som en ny människa. Körde först ett cirkelpass med fokus på överkropp sen blev det även ett par bålstabilitets övningar. Det blev ett riktigt bra pass.

Man kan ju inte låta bli att dra ut lite på tiden då man har en stund för sig själv heller. Blir lätt att man drar ut på det lite.

I går fick jag dra på mig målvaktsgrejerna igen och köra ett ordentligt innebandypass. Det var hur kul som helst. Saknat det som sjutton. Kan inte förstå att bara för 2 säsonger sen va innebandyn typ allt jag la min fritid på. Drog på mig grejerna minst tre gånger i veckan, Det var verkligen hur roligt som helst.

Nu ska jag snart plocka upp tjejerna som ligger och myser tillsammmans i Tindras säng. kl 10 ska vi sen möta upp Maja och hennes tjejer för att gå i väg på en morgonfika. Sen klockan 12:30 har jag ett möte så då kommer mamma möta upp oss och ta tjejerna en stund så jag kan avklara mötet i lugn och ro. Eftermiddagen blir nog bara hemma. kanske går och pantar burkar om jag orkar.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar