Tubecon 2016

Nu är detta äventyr över, sista stoppet var i helgen som gick. Går nog inte beskriva riktigt hur bra det varit. Alla Människorna man har lärt känna och kommit nära. Att fått åka runt och se olika platser och städer. Men framför allt så har jag vuxit som person dels då det gäller att ta ansvar men även när det kommer till självförtroende, vilket alltid varit min svaga punkt. Att tro att det jag gör gör skillnad för någon annan.

Västerås, Sundsvall, Lidköping, Linköping, Helsingborg, Visby, Luleå och Kungsbacka har vi besökt under hösten. 8 olika städer och 8 olika arenor som bjudit på olika förutsättningar. Men vi har alltid löst det till det bästa efter förutsättningarna. Det har varit intensiva helger, men även sjukt roliga.

Som många beskriver det bästa med detta är att se fansen möta sina stora idoler kan bara hålla med. Många häftiga ögonblick har man samlat på sig minst sagt.

Med detta vill jag bara säga ett stort tack till alla som varit med och gjort det här. En fantastisk höst har vi bakom oss.

Tack för att jag fått vara med och växa som person!

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer