Tre saker jag blir ledsen över

Ja nu har burken varit i farten igen och denna gång vart rubriken som ni ser ovan tre saker jag blir ledsen av. Eller i alla fall en ställföreträdare i form av slumpgenerator då jag inte riktigt är hemma å har tillgången till den fysiska burken. Men här kommer dem tre sakerna jag blir ledsen över just nu. .

Pandemin - Allt som har med det och göra och även hur folk tacklar det. Att inte ens personer som själv är i riskgrupperna väljer att följa rekommendationerna tycker jag är tragiskt rent ut sagt. Hur ska vi få den yngre generationen att förstå allvaret om dem äldre och mest utsatta även dem inte bryr sig.

Mom shaming - Klimatet över lag och framför hur klimatet är odå det kommer till forum där mammor och mamma livet är i fokus. Det är i dessa forum som jag upplever att man kastar mest skit på varandra. Att ifrågasätta och trycka ner är mer vanligt än att hjälpa och stötta. Tex så kan lägga upp en bild och skriva I dag vaknade vi på toppen bra humör här. Då kan man få tillbaka: Inte för att vara sådan men du borde inte låta bebis ligga själv i sängen. (bara ett exempel) Liksom inlägges skapare frågar inte efter råd om hur man har sin unge i sängen utan ville bara sprida lite glad och positiv energi.

Att se någon vara ledsen eller lida - Egentligen oavsett vad det handlar om. Jag är verkligen en människa med väldigt stort medlidande Vilket är både på gott och ont i bland. I bland blir det bara jobbigt att vara ledsen för andras skull.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg