Tjejerna 6 månader

I dag blir mina tjejer 6 månader. kan inte riktigt förstå att det redan gått ett halvår sedan den morgonen dem kom. 5 Maj 2021. Kl 07:03 och 07:28.

Kan inte riktigt förstå att det redan gått ett halvår. Helt klart det bästa halvåret i mitt liv.

När man får sina första barn förändras livet för alltid.

För varje dag som går nu växer dem och lär sig nya saker, och dem inte bara lär sig nya saker utan dem lär även mig nya saker.

Att få vara det viktigaste i deras liv är något otroligt häftigt. Jag vet inte om det egentligen går att beskriva med ord. Även om det är något av det bästa kan det även i bland vara ganska läskigt. Liksom ha ansvar för någon annans liv. Men det får en verkligen att växa på så sjukt många plan.

I bland vill man dock bara stoppa tiden och stanna där man är och njuta lite extra av att dem är små.

Nu börjar man också se likheter och olikheter mellan dem., Tindra är en tjej som älskar att vara nära och helst ligga i famnen och mysa. Emilia å sin sida tycker att det är ganska trevligt att ligga i babygymmet på golvet för sig själv.

Tindra är otroligt stark i sin kropp medans Emilia är lite mer svajig. Något som Emilia är duktig på är att snurra från rygg till mage /nästan mage.


Båda två har börjat äta barnmat på burk. Än så länge har det varit Tindra som visat störst intresse för det. Emilia gillar mer Plomonpuren hon får efteråt. Gröten å andra sidan har varit mer av Emilias smak. Vi har även lite smått börjat gå över från ersättninng till Havre välling.

Misstänker även att det är tänder på gång hos dem båda då det är väldigt mycket händer i munnen, eller ja inte bara händer utan allt möjligt ska in i munnen.

Ja ni ser dem har verkligen kommit in i en ålder där det händer väldigt väldigt mycket. Liksom lite pang bom.

I bland känns det verkligen som allt går i ett och att man inte riktigt hinner med. Dock kan jag verkligen säga att kärleken till dessa små bara blir starkare för varje dag som går. För varje dag blir dem liksom mer och mer människa.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg