Tisdagsmorgon mys i sängen

Det blev vist lite paus i bloggen i går. Ber om ursäkt för det. Vi var en sväng i köpcentret igen. Gick en promenad sen var mamma här och vi lagade och åt tortellinigratäng.

Satte mig även och pysslade en stund då dem små sov. Ser ut som kaos i vardagsrummet så det måste jag verkligen ta tag i så fort vi stigit upp.

Just nu ligger Tindra och sjunger här bredvid mig och Emilia ligger och myser. Vi har precis vaknat och ser på serier. I dag blir det ännu en lugn dag då vi fått en liten andra våg av förkylningen. Det är dock mest på kvällstid det märks.

I dag har vi inget riktigt på schemat förutom att vi ska ta vår dagliga promenad. Sen får vi se vad dagen bjuder på. Vi kanske går en sväng till mamma och pappa framåt eftermiddagen. Vi får se helt enkelt.

Känns som det blir en dag med mycket serier och mys. Och väldigt få måsten. I bland behöver man bara sådana dagar. Dagar då man gör nästan ingenting.'

Tror att nästintill resten av veckan kommer se ut så här bortsätt från att jag ska få lite egentid och gå på hockey på fredag. Ska bli mysigt då det var väldigt väldigt länge sen jag dels såg hockey live och ännu längre sen jag såg hockey live här i Umeå.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer