thats me

Här är en sådan typisk mig bild. Alltid något filter och till fixat.

Varför gör man så? Varför kan man inte bara vara nöjd över den man är?

Det ligger i en otroligt dålig självbild.. Att alltid gå och se fel på sig själv. Att aldrig kunna på riktigt lita på att folk faktiskt kan uppskatta att umgås med mig.

I mina ögon har jag också en väldigt svår personlighet. Pratar mycket då jag blir nervös om allt och ingenting vilket kanske inte är jätte smickrande. Det är lätt att det blir för mycket för alla runtomkring. Det vet jag men då det är ett personlighetsdrag är det väldigt svårt att förändra.

Måste bara inse att tycker inte folk om mig så kommer dem inte vilja umgås med mig och då är det så det är. Måste börja lita på att dem som stannar kvar faktiskt gör det för att dem vill..

Sen spelar min oförmåga att läsa av folk in på att jag blir jävligt osäker också. Att man inte kan ha den tryggheten att kunna se när det är nog. Då personen i frågan bara vill vara i fred. Det är något som jag tycker är riktigt jobbigt. Det är inte alla som förstår det här med rak kommunikation och hur jobbigt det faktiskt är då det inte riktigt fungerar.Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar