Tankar inför 2018

​Så nu har 2017 passerat och vi har hunnit fram till 2018 års andra dag. Jag har bestämt mig för att inte ha några nyårslöften då jag ändå inte kommer hålla dem. Utan jag vill sätta upp mål å riktlinjer för hur jag tänker inför året. Finns väl en hel del mål och punkter jag vill sträva efter men här är några av dem.

​- Vara mer rak och ärlig mot folk. ​Jag har haft en tendens till att vara rätt för att folk ska tycka illa om mig och därför kanske inte alltid sagt det jag verkligen känner i alla lägen. Det är ju så att man inte kan bli omtyckt av alla oavsett hur man är som person. Måste helt enkelt lära mig att sätta mig själv och mina känslor i förstahand. Med det säger jag inte att jag kommer bli otrevlig mot folk, mer att jag inte kommer hålla inne det som inte känns bra bara för att man är rädd att såra någon, för så är det sanningen sårar i bland.

​- sluta lägga tid på personer som bara tar energi i från mig.  ​Måste bli bättre på att värdera vänskaper och vilka jag väljer att lägga fokus och tid på.

​- Ta tag i mina kost och sömnproblem. ​Ska helt enkelt söka hjälp för att orka med vardagen på ett bättre sätt.

​- Göra verklighet av mina drömmar. ​2018 är året då mina drömmar och mål ska gå från just drömmar till verklighet. Har en del sjukt härliga projekt på gång som jag ser fram i mot i vår.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer