tacksamhet

Att dem har varit så här små. Växer gör dem dag för dag.

Jag är så otrolig tacksam över att vara mamma till dessa små hjärtan. Att se dem le och skratta sprider verkligen solsken i mitt liv. Att få gosa in sig i en nacke på ett barn som sover. Det blir inte mycket mysigare än så.

Att få vara nr 1 för er är den finaste och viktigaste uppgiften i mitt liv. Ett livslångt uppdrag som kommer bjuda på väldigt många utmaningar. Men tillsammans kommer vi hitta vägar att lyckas med allt vi tar oss för.

Ni bjuder er mamma på nya utmaningar titt som tätt. Vilket kan ge henne gråa hår stundtals men oftast så bjuder ni på värme, kärlek och skratt i mängder.

Det allra finaste som finns är när ni visar ert unika syskonskap, det som bara tvillingar har. Att se er växa upp sida vid sida är inte bara häftigt utan också rätt ofattbart. Att ni är mina och att jag får uppfostra er och lära er vad som är rätt och fel.

Emilia Sofia och Tindra Victoria. Kärleken jag känner för er går inte att beskriva med ord. Ingen som inte har egna barn kan förstå hur stark kärleken är till ens barn.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar