Tacksamhet

Jag är så himla tacksam för dessa två små tjejer och allt dem ger mig. Att vakna med fyra tindrande ögon och två skrattande tjejer varje morgon är helt fantastiskt. Det finns inga ord som egentligen kan beskriva hur mycket det ger mig.

Att få leka och busa med dessa två varje dag är det bästa livet gett mig.

Att vi även bor i en lägenhet som är perfekt för oss där vi både får plats nu och även längre fram. Att vi har fått en trygg punkt där vi tillsammans kan växa som individer och familj är jag väldigt tacksam för. Att veta att vi inte kommer behöva flytta på oss inom den närmsta framtiden är en otroligt trygghet. Sen närheten till min mamma och pappa är också något väldigt skönt. Kan gå i mellan på 10--15min.

Sist men absolut inte minst är jag så evigt tacksam över alla människor som jag och flickorna har runtomkring oss. Utan det stödet hade jag nog inte fått livet att rulla på som det faktiskt gör. Finns många människor som ska räknas in i den kategorin .

Men största stödet har nog trots allt flickornas mormor och morfar varit. Det är ett väldigt litet antal dagar under dessa dryga 7 månaderna som tjejerna inte träffat dem. Minns så väl d agen jag berättade att dem var två. Hade tidigare berättat att jag var gravid och dem har stått vid min sida från första stund.. Det stödet vi får av dem går inte att beskriva.

Det finns så klart oerhört mycket mer att vara tacksam för men det här får räcka för nu.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar