sovmorgon

I dag tog vi lite sovmorgon och har precis vaknat, eller jag och Tindra har precis vaknat medans Emilia fortfarande sover. Som vanligt med andra ord. Tindra är alltid så himla mysig på morgonen och skrattar och pratar och har sig. Tror inte det finns något bättre än när tjejerna väcker än och är på toppen humör. Vilket dem är för det mesta.

I går var jag verkligen hur trött som helst. Tror jag somnade med tjejerna där ganska tidigt. Vaknade dock upp med sminket och allt kvar där vi första flaskan. Det blir inte alltid som man tänkt sig kan vi ju minst sagt säga.

Nu ligger tjejerna och äter sina morgon flaskor och vi ska snart klä oss och göra oss redo för att sedan ta bussen upp till Frida och Astrid på andra sidan stan. Ska bli mysigt att umgås lite även om det var så sent som i går som vi sågs senast. Men alltid kul att ha någon att hitta på saker med.

Sen ska vi åka upp till mamma/mormor och sova där i natt. Blir en mys helg bara vi tjejer då Pappa/morfar har åkt en ensamtur till fjällen eller ja katten är med honom.

Så måste komma i håg att packa ner lite extra saker både till dem små men även till mig. Typ pyjamsar till dem och lite sådant. Det är dock skönt att jag har det mesta hos mamma och pappa redan så blir inte alls så mycket att packa med som det kunde ha varit annars.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar