Sovit hos morfar och mormor

I natten som var sov vi hos min mamma och pappa aka moffa och momo. Det va faktiskt riktigt mysigt. Tindra sov med dem i deras säng och jag hade Emilia med mig. Riktigt mysigt att bara kunna ge all fokus till ena.

Vi har även haft en ganska slö morgon. Bara tagit det lugnt utan någon som helst stress. Mycket mys har det blivit. Nu sitter jag här vid datorn. I bakgrunden går det lite Paralympics på tvn.

Om drygt en timme ska vi vandra i väg till BVC för tjejernas 4 månaders besök. Går nästan inte förstå att dem snart är så pass gamla.

Efter besöket ska vi förbi Ica en snabbis innan vi ska ta oss hem en sväng. Finns alltid något att göra tänker jag. Det verkar. vara väldigt skönt väder så blir bra med en promenad till BVC. Är det något jag måste bli bättre på är det där här med promenader. Då vädret tillåter är det inte mer än rätt att använda sina ben i mellanåt också. Kommer komma en vinter med diverse snöstormar då det inte alls kommer va nice att promenera.

Nu är det dags att göra sig i ordning för att hinna mata Emilia innan det är dags att gå i väg. Det här med BVC tycker jag är rätt mysigt. Våran sköterska där är verkligen hur bra som helst.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

oj va mysigt, måste nog besöka barnbarnen i dag 😊

nouw.com/svullo

Liknande inlägg