söndagsmys

Jaha då var tjejernas första midsommar över. Vi har haft det super mysigt med familjen hela helgen.

Först på midsommarafton var vi ute i min moster och hennes familjs stuga. Hade super trevligt och väldigt mysigt.
Sen på midsommardagen blev det en båttur till Simpis enligt tradition för att umgås med folk. Väldigt trevligt det med som vanligt.

Dock blir det väldigt intensivt. Två dagar i rad med att träffa massa folk i högljudda miljöer gör mig ofta väldigt trött. Men det är det värt i bland. Man väljer helt enkelt då det är värt det.


Medans mamma och pappa åkte i väg för att handla hem lite mat från Max så sitter jag och mina små tjejer framför tvn och kollar på F1. Det har blivit lite av en söndagstradition. Det är väldigt skönt att dem verkar trivas i sina babysitters. Där kan dem om dem är på rätt humör faktiskt sitta en stund utan att tröttna, vilket är väldigt skönt. Sen att dem även verkar gilla att titta på F1 och motorsport är ju bara ett plus.

Det verkar inte va mycket mina tjejer inte anpassar sig till. Dem är verkligen super snälla i dem allra flesta situationerna vilket jag är väldigt tacksam för. Väldigt sällan det skriks, bortsätt från då dem vill ha mat vill säga. Men det är ju lite det som är meningen att dem ska tala om då dem är hungriga.

Nu är det väl bara ladda upp för en ny vecka. Då jag kollade kalendern precis fanns det typ inget planerat mer än TIndras tid hos ortopeden. Väldigt skönt att inte ha så mycket planerat direkt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg