Snart återförenade

I dag är sista dagen innan vi återförenas med Emilia som kommer hem med sin morfar och mormor från fjällen. Känns väldigt bra att vi snart är tillbaka tillsammans alla igen. För sjutton vad jag saknar henne.

Men vi har i alla fall haft en super mysig helg. Det känns dock bra att vi snart börjar en ny vecka. Ska sätta mig och kolla upp lite vad som står på schemat osv. En vanlig vardag alla tillsammans är trots allt det bästa.

Jag märkte också i går hur bra man mår av att i mellanåt bara lägga undan telefonen och alla tekniska prylar och bara vara. Att bara ge 100% fokus på mys och bus med dem små. Det är ovärderligt.

Jag har trots allt hunnit en hel del städ och fix också den här helgen. Med två små blir man faktiskt ganska bra på att göra saker då dem sover och vara effektiv. Så har städat ut två garderober och även organiserat i vårat förråd som vi har inne i vår lägenhet. Samt röjt i lägenheten. I går va vi också en sväng på Ikea och köpte lite mer förvaring.

Nu är det mest bara lite söndags städning kvar för att vi ska kunna börja kommande vecka på ett bra sätt. Senare då resten av ligan närmar sig Umeå ska vi även gå över till mamma och pappa för att möta upp dem där.

Det ska bli riktigt mysigt att få hem min andra Mini igen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar