Snart åker vi 

Tjejerna har ätit grötklämis till frukost som vanligt och vi bara myser, som vanligt. Tjejernas saker är redan ihop packade och klara i stora drag så det är mest mina saker kvar att slänga ihop, det kommer gå fort. Mest att tänka på åt dem små ju.

Nu är det snart dags för dem små att komma ur pyjamasarna. Kring 11 kommer mamma för att ta med tjejerna på en promenad och då ska jag passa på att packa mina saker.

Vi får även besök av Maja och hennes tvillingar en stund i eftermiddag. Lite påsk fika med glass och chokladsås står på schemat. Blir mysigt nu innan vi kommer va borta i över 2v.

Jag ska också hinna träna ett pass innebandy i kväll vad det verkar. Det ser jag verkligen fram i mot. Blir ju inte super mycket sådant längre men jag tycker fortfarande det är otroligt roligt.

Nu kommande veckor då vi är uppe i fjäll blir det mest fokus på konditionsträning antar jag. Springa med barn i pulka är faktiskt ett riktigt bra konditionspass. Speciellt då främst Tindra älskar pulkan och även protesterar så fort man står stilla lite för lägen. Får se kanske tar med mig något gummiband också för lite sådana övningar.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar