Smått mycket på en gång

Datorn med Bolibompa på bardisken och ungarna i vagnen.

Just nu är det en väldans röra av förkylning, feber och tänder hos mina små. Så det är lite mycket på en gång kan man säga. Just nu kör vi med typ obegränsat med Bolibompa och napparna. Är man sjuk så är man.

I dag fick jag en liten stund för mig själv. Va i väg för att köpa lite Ipren och Alvedon åt dem små. Har man två som är sjuka och håller på att få tänder så går det åt en del av dem varorna helt klart.

Då det är rätt intensivt med två så kan en sådana sak vara rätt lyxigt, Att inte behöva rodda och fixa med dem små eller dra runt på barnvagnen. Det är lyx i mellanåt. Även om det går väldigt bra att ha dem med så klart.

Så här ser mina nya glasögon ut för någon som undrar. Jag har tagit ett abonnemang på Synsam vilket innebär Linser och två par glasögon och massa annat. Jag får ta och visa det andra paret någon annan gång tänker jag.

Mina små har bara myst hela dagen så klart stunden jag var i väg var dem med sin mormor och morfar. Vi är inne på tredje natten hos dem nu i natt. Vi får se hur många nätter det blir men tror vi ska bege oss hemåt under morgondagen eller eventuellt måndag. Vi får se helt enkelt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar