Seriemaraton och flyttrensning

I dag har vi haft lite av ett seriemaraton här hemma jag och mamma har haft the good doctor på i bakgrunden medans vi gjort saker sedan kl va 16 nu är kl snart 23 och den går fortfarande, Dock har vi gjort andra saker framför tvn än bara suttit slaviskt och kollat. Gillar verkligen serier som är så pass lätta att hänga med i så man kan göra så.

Jag har också i alla fall rensat ut det som var kvar av lådorna inne på kontoret så nu ska bara pappa hjälpa mig att ta ned det som ska sparas till förrådet. Efter det och så är det bara lådorna i garderoberna och ett par tavlor jag saknar innan jag mer eller mindre är klar här hemma.

I kväll har tjejerna typ turats om att vara griniga ända tills dem somnande för någon timme sedan. Riktigt tufft då det blir så men samtidigt lite skönt att dem i alla fall är griniga samtidigt. Börjar lära mig mer och mer vad dem behöver när det blir så med. Sen så är det skönt att dem i princip aldrig varit griniga senare än kl 21. Får mer eller mindre sova på nätterna jämt. Vilket är ren lyx.

I morgon är det söndag och jag har väl inget direkt planerat så får la se vad vi hittar på helt enkelt. Tänker att jag kanske ska städa och eventuellt också tvätta/byta sängkläder.

Sen är det dags för en ny vecka med massor av nya saker att tag i. Det kan nog bli en bra vecka. Börjar med dos 2 av covid vaccinet.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar