Senaste tiden

Senaste tiden har jag varit lite överallt och ingenstans. Riktigt kört i 120 km/h. Det har varit fullt ös med att jobba, spela och tränat innebandy sett innebandy varit i väg och kollat hockey.Allt har bara gått i ett utan att jag hunnit pausa och reflektera. Jag har liksom inte stannat upp och känt efter. Egentligen bara roliga saker och saker som jag verkligen värdesätter.
Sen har bästa Sebbe varit här och vi hade 24h av kvalitetstid och reflektion. Sebbe och jag har en speciell vänskap. Känns som om det inte spelar någon roll att vi inte snackar på flera veckor för sedan är allt som vanligt. ALLA borde ha en Sebbe i sitt liv helt klart.
Efter att jag bara har kört på utan eftertanke så kommer till slut smällen. Smällen då kroppen säger stopp. Vaknar och somnar om för att vakna klockan 15:00 i tron om att klockan är 10.00. Mina huvudvärksproblem har fullständigt ballat ur också vilket kan vara en bidragande orsak.

Det ända jag kan göra för tillfället är att backa tillbaka pausa och ta det lugnt. Det finns inga genvägar längre.Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer