Seg mamma

Hann i alla fall få lite gjort innan vi drog till mamma och pappa nu under eftermiddagen. Jag hann både plocka undan en del och tvätta två maskiner. Så nu har jag ren tvätt överallt som behöver vikas och sorteras. Nå väl i alla fall bättre än att ha massor av smutsig tvätt. Håller på att strukturera om bland garderober och skåp hemma därför jag inte orkat sortera in tvätten innan jag har bestämt hur jag vill ha det.

Nu under eftermiddag tappade jag verkligen all energi vet inte riktigt vart den försvann. Tog mig i alla fall till mamma och pappa med tjejerna där kring 14:00 tiden. Vi har bara myst och lekt lite med flickornas kusin. Nu sitter dem små och tittar på film så passar på att kolla lite serier och tar igen mig.

I bland är man inte alltid världens mest energifyllda mamma. Det jag har lärt mig sen tjejerna kom är oavsett hur trött och sliten man är i mellanåt så kan man inte bara lägga sig platt på samma sätt som förut. För nu finns det två små som behöver underhållas, matas och bytas på.

Nu ska vi snart sätta oss och äta en god middag innan dem små ska få sin middag. Så sjukt mysigt att bara kunna promenera över till varandra och äta mat tillsammans och umgås. Det var helt klart något jag saknade under dem åren jag inte bodde i Umeå. Middagarna och umgänget med familjen. Nu är jag sjukt tacksam över att ha dem nära och att tjejerna får umgås med dem nästan dagligen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar