Saker som helt plötsligt blivit helt annorlunda

Hejsan hoppsan. I detta inlägg tänker jag ta upp saker som jag märkt efter att man jag fick mina älskade små prinsessor.

Sömn - Kroppen är fantastiskt och har ställt om sig till ett helt nytt sömnschema. det är helt galet hur kroppen anpassar sig efter dem nya förutsättningarna. Att få sova en hel natt är verkligen lyx. Även att få några timmar ostörd sömn på morgonen är verkligen mys. Man lär sig också att i bland sova då tjejerna sover.

Smink, dusch och ytligheter - Det är något jag verkligen fått en ny syn på. Finns helt enkelt inte samma tid att lägga på sig själv längre. Det på ett vis är ganska skönt. Det liksom spelar inte lika stor roll längre. vist försöker man i bland kleta på sig lite mascara och någon Foundation om man ska göra något lite mer speciellt eller om man ska i väg.. I bland får man också försöka klämma in lite tid för sig själv, typ en dusch. Väldigt sällan man hinner torka håret dock.

Tid på sociala medier - Tiden jag lägger på sociala medier har minskat drastiskt i och med att annat tar tid. Har inte samma hets längre att vara 100% uppdaterad hela tiden. Tid för att kolla Youtube ger jag mig själv numera då jag matar ungarna. Perfekt att sätt att dels fördriva den tiden och även slappna av lite själv. Man lär sig att ta vara på dem små stunderna man har.

Göra saker samtidigt - Man lär sig även helt klart att göra saker med en mini på ena armen. Tex plugga, äta osv. Mina tjejer har varit så pass små att dem varit för små för bärselen men nu har den ena nått dem 3kg som krävs så tror det kommer underlätta framöver helt klart.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer