Så här organiserar jag barnens kläder

Så här har jag valt att organisera barnens kläder. Då jag tycker att det är väldigt kul med kläder till dem små så har jag lagt lite för mycket tid varje morgon på vad jag sätter på dem. Därför har jag nu med inspiration av pollyfamiljen hittat ett bra system för att det inte ska ta så lång tid att välja kläder till barnen varje dag.

Har alltså en liten plastlåda för varje dag där jag lägger kläderna barnen ska ha på sig den dagen. Dessa lådor fyller jag på då dem är slut och framför allt på söndagar. Skulle kläderna vara i sådant skick att dem inte behöver tvättas så åker dem ner i lådan igen och fungerar då som en reservlåda. För att tro att barnen aldrig kommer behöva byta något plagg under dagen är ju rätt naivt. Har även en låda som heter extra kläder.

För mig är det här ett system som fungerar super bra. Tar bara lådan med rätt dag och så behöver jag inte fundera mer på det. Går bra mycket fortare om jag lägger en stund på det här varje söndag än att behöva stå och välja varje morgon.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer