Så gör jag  för att ha en positiv inställning till livet

Det här är meningen med livet för mig. Gammal bild men kärlek livet igenom. För er ska jag göra allt.

Nu har burken/slumpgeneratorn varit i farten igen. Nu ska vi prata om att ha en Positiv inställning. Vad gör jag för att hålla en positiv inställning till livet?

Jag brukar kort och gott fokusera på det jag anser vara bra i mitt liv. Att värdesätta och värdera det som verkligen betyder något i livet. Sen tjejerna kom har det helt klart varit mycket lättare att se och värdera det som är bra. Att sedan inte lägga speciellt mycket energi det som är mindre positivt. Varför ska jag ta energi och tid av det som är positivt för att lägga det på något negativt?

Att förstå att ju mer energi vi lägger på negativa saker ju mindre tid och energi kommer vi kunna lägga det på det som är positivt och ger oss energi. Det är ju tros allt inte så att vi har obegränsat med energi eller tid.

Det som helt klart är det mest positiva och det som ger mig mest energi i hela livet är så klart mina älskade tvillingar. Det finns inget jag får så mycket energi av och inget jag hellre vill lägga min energi och tid på.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg