Roliga planer

Denna lilla prinsessan leker på golvet medans hennes syster ligger och sover i vagnen. Jag sitter och försöker hitta lite förslag på pussel och lekar man kan göra med dem. Dem har nu börjat bli så stora att dem blir smått uttråkade om vi inte hittar på saker. Och det håller ju inte att bara hitta på saker ute. Så jag försöker hitta lite saker som vi kan göra inne hemma med. Så försöker hitta lite inspiration till det.

Annars hade vi en väldigt härlig och mysig morgon. Vaknade vid 08.00 och klev upp runt 09.00. Tjejerna åt då flaska framför lite barnprogram medans jag åt frukost och kollade lite serier i lugn och ro. Det är oftast så vi börjar dagarna. Tjejerna är nästintill alltid goa och glada på morgonen. Vilket är väldigt tacksamt.

När Tindra vaknar igen ska vi nog bege oss ut till köpcentret en sväng. Ska lämna igen en sak och sedan behöver vi in på Ikea en sväng och köpa matlådor. Min mamma har erbjudit sig att hjälpa mig att laga lite matlådor regelbundet vilket är väldigt tacksamt. Nu när jag mer regelbundet har börjat träna så behöver jag också äta bättre mat. Känns då bra att bara ha matlådor att värma. Blir lättast så då det kommer till mitt liv just nu. Så därför behöver vi fylla på med lite flera lådor.

Så det är lite det som står på schemat just nu. Ska även försöka mig på lite av ett schema på aktiviteter som vi kan göra. Finns lite saker på att göra listan som vi bör bocka av i närtid. Men det är egentligen bara skönt att ha små saker att göra varje dag.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar