Rensat ut för att kunna ta in nytt

I kväll då barnen somnat tog jag faktiskt tag i något jag dragit mig för en tid nu och det var att sortera ut det kläder som dem vuxit ur. Jag håller ju även på som jag nämnt tidigare att organisera om både bland mina och barnens nuvarande kläder. Så det är jag snart klar med. Förhoppningsvis tar jag det projektet i mål under morgondagen. Med små vet man ju dock aldrig hur mycket tid man får till sådant.

I morgon ger vi oss in i en ny vecka. Vi får se vad den har att erbjuda. Finns lite roligheter på schemat men mer om det i ett av morgondagens inlägg. Fyller bland annat år under kommande vecka. Finns lite saker på att göra listan helt klart. Några sådana lite större saker som jag måste kolla upp inför framtiden. Ska ju snart skicka in ansökan om förskola till tjejerna. Just nu står det mellan två förskolor då dem är på lagom avstånd från där vi bor. Dock vill jag veta mer om pedagogiken och vilket sätt dem jobbar på. Därför ska jag sätta mig och försöka hitta någon att ställa dessa frågor till. Jag vet ju vad jag tycker är viktigt då det kommer till just det här valet.

Tjejerna hade för övrigt en väldigt mysig stund tillsammans då dem låg och tittade på Ipaen tillsammans i Tindras spjälsäng. Kan inte riktigt fatta hur dem fick plats men det så väldigt mysigt ut ända. Det är så häftigt att se dem växa som individer var för sig men även som de syskon dem är.

Nej nu ska jag mysa ner mig ordentligt bredvid Emilia och se lite film innan det är dags att kliva in i den nya veckan.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar