Premiär för cykelvagnen och lekdejt. 

I dag har vi varit ute på premiär med cykelvagnen. Gick hur bra som helst och det var verkligen en hit. Känns som att man nu åkan åka i väg Vi fick med oss Anna och Oliver ut så va trevligt med lite sällskap. Och så frihet att kunna cykla med tjejerna. Då kan man ju ändå åka i vägen bit längre än det man orkar gå med vagnen. Går ju betydligt fortare också.

Vi stannade även på en lekpark så kidsen fick leka lite va väldigt inte super bra väder och blåste ganska kallt så blev inte super länge dock men en liten stund blev det. I dag var det sandlådan som gällde och då var det framför allt Tindra som gillade det. Hon kröp runt där och såg hur nöjd ut som helst. Så det va väldigt lyckat. Nästa gång åker hinkarna och spadarna med och så även deras skor som jag hade glömt hemma.

Just nu ligger tjejerna och kollar på Bolibompa på varsitt ställe och bara myser. Snart blir det lite mat och även ett bad för Tindra. Hon har någon blandning av sand och smoothie i typ hela ansiktet om vi säger så. Sen blir det att försöka få dem att sova i tid så får vi se vad jag hittar på efter. det, blir nog inte allt för mycket om jag får gissa. Kanske tar tag i att plocka in alla barnens kläder som ligger huller om buller i badrummet. Har ju även fått en del nytt dels då tjejerna fyllde år samt att vi fått låna massor utav tjejernas kusin.

Jag ska även fixa lite till en liten överraskning som jag håller på fixa med. Så får se om jag kanske pysslar med det lite och slänger på något trevligt på tvn.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg