Personer som ger en positiv energi

I Måndags morse kom satte jag mig på flyget, as tidigt 07.25 gick planet så var vaken redan 05.00. Det efter att ha somnat 02.30. Vet inte vad det är men kan typ aldrig somna då jag skall i väg tidigt på morgonen. Efter det for jag och hängde med lite vänner ett tag innan jag fick ett sms från en vän som ville ha sällskap på Ikea. Då vi kom tillbaka till stan igen så blev det nästan 2timmars häng på max.

Så till Ikea åkte vi, med 2,5 timme sömn och en seg flygresa i bagaget så var jag nog lite övertrött minst sagt. Men tack vare att det var med en vän som är så sjukt uppskattad hos mig så var det självklart att hänga med. Var länge sen jag hade så roligt och var så trött som den dagen. Väldigt länge sen jag känt mig så uppskattad som under den Ikea turen. Det är liksom svårt å beskriva.

Dagen efter blev det att agera verktygsinhandlare, med hjälpare och sällskap åt samma person. 5 timmar gick fort kan jag säga. Otroligt mycket skratt och väldigt mycket flum senare så for jag till gymmet, väldigt sent.

Det är svårt å beskriva en riktigt stark vänskap på ett bra vis. Personer som på ett otroligt bra vis ger en en trygghet i att kunna vara sig själv till 100% Det är det som betyder något och som jag värderar högre än allt i hela världen. Det spelar ingen roll vad man gör utan allt blir bara så otroligt bra.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer