Packade och klara för att åka i morgon


Nu har jag hunnit upp till mamma och pappa. Vi är färdiga med att packa inför resan i morgon. Galet vad mycket man ska ha med sig med två små. Är då glad att vi har möjligheten att tvätta annars hade det varit väldigt svårt att vara borta mer än typ 1-2 dagar.

Annars så har vi bara haft en lugn dag. Tindra sov igen lite av sömnen hon gick miste om i natt då hon var vaken i natt. Har även hunnit förinställa några inlägg så det inte blir tomt här även om jag inte hinner skriva så mycket i helgen.
Tindra sitter här bredvid mig vid köksbordet i sin stol och leker med min datormus och sin flaska. Hon är på riktigt gott humör. Det syns verkligen då hon har sovit för lite.


Längtar efter att vi snart ska få åka i väg igen. Stugan är verkligen vårat paradis och ett ställa där vi kan ladda upp batterierna och få ny energi.

Älskar det lugnet man får där uppe. Och inte för att tala om naturen vi har där uppe. Det är oslagbart helt klart. Är så otroligt glad att jag kan låta tjejerna ta del av det redan från start. Tror dem bara var tre veckor gamla då vi var uppe för första gången med dem.

Nej det är så klart värt dem många timmarna i bil som vi lägger för att få spendera tid där uppe.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg