Packa inför helgen dag. 

I står en packa in för fjällen och städa dag på schemat. Vi åker upp till stugan på torsdag vid lunchtid. Och oj vad efterlängtat det är. Vi trivs så otroligt bra där uppe.

Då vi ska ta oss i väg på förmiddagen i morgon så kommer vi även sova hos mamma och pappa i kväll för att vi bara ska kunna käka frukost och packa ihop oss i bilen i morgon. Tar ändå ca 5h upp så det tar ett tag. Så glad att ingen av tjejerna verkar ha ärvt min åksjuka.

Men sen krävs det ju lite förberedelser för att få med allt man behöver med två små kids. Har hunnit skriva ihop en packningslista så som jag alltid gör. Då går man bara runt och plockar ihop sen då man väl börjar med det.

Tänker att jag ska packa ihop och städa av lite under tiden min mamma är på promenad med tjejerna senare. Det går som så mycket fortare och mer effektivt om man ba få göra sådan lite ostört. Tjejerna verkligen älskar att promenera/ åka vagn med sin mormor så det är väldigt skönt att hon erbjuder sig lite då och då.

Nej nu ska jag nog kolla till vad mina snurrpannor till tjejer håller på med. Dem har verkligen börjat snurra runt och ha sig riktigt ordentligt på senaste tiden.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg