På väg från hem till hem

Då det här kommer upp har jag precis landat på Brommaflygplats. Alltid lika blandade känslor över att vara tillbaka. Alltid så lugnt och fridfullt där uppe i Norrland. Men samtidigt väldigt skönt att komma tillbaka till vardagen och tillhörande rutiner.

Men i alla fall har jag lyckat få biljett till SM final 5 i Jönköping. Förhoppningsvis får man fira ett sm guld på plats. Kommer i alla fall bli grymt att äntligen få se laget i mitt hjärta på hemma is. Så sjukt glad att man lyckades knipa en biljett. Inte det lättaste då det var sjukt tryck på biljetterna. Men får se med alla detaljer, resa osv men ska i alla fall bli sjukt kul och är sjukt glad och taggad.

Som Stockholms-norrlänning med liten budget har det inte vart det lättaste att få till en resa tidigare. Speciellt inte då man själv haft matcher (innebandy) typ varje helg.

Sen måndagen efter det så blir det åter igen Småland men då blir det Växjö. Två saker jag ser sjukt mycket fram i mot. Kommer bli en del resande fram och tillbaka, kors och tvärs men så länge man har roligt är det igen fara.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


  • Nära Bromma flygplats, Bromma

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg