på bättringsvägen

I dag mår tjejerna väldigt mycket bättre vilket är super mega skönt då tanken är att vi ska åka till fjällen i helgen.

Just nu sover Tindra och Emilia ligger och kollar på Bolibompa. Jag sitter vid köksbordet och håller på lite på datorn. En rätt chill eftermiddag helt enkelt. Blir nog inte så mycket mer i dag vad jag vet. Får se om jag kanske går en promenad eller något själv för att komma ut lite.

Längtar lite nu efter att vi ska bli så pass friska att vi kan börja va ute lite och promenera igen. Nu har det ju hunnit bli så där vinter fint här uppe i Norr. Känns väldigt bra. Bortsätt i från att det delvis varit si och så med snöröjningen. Det är något man påverkas av väldigt mycket då man ska ut med tjejerna. Dock hann jag ju bara vara ute samma dag som det på riktigt hade kommit snö sen blev vi ju sjuka så får hoppas dem kommit i gång med att underhålla väggarna lite mer nu.

Det ända jag har åstadkommit i dag är att jag duschat, tvättat håret och rakat benen. På den nivån är det i dag och har varit sen dem små blev sjuka i Torsdags. Men snart är vi på benen igen som sagt. Siktar på att vi sover 1-2 nätter hemma innan det är dags att dra till fjällen.

Nu funderar jag på om jag ska göra lite som resterande personer som befinner sig i denna lägenhet. Lägga mig se på tv eller sova. Det känns som en ganska bra sak nu då vi varit hängiga.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar