Otroligt stolt mamma

I kväll har jag lite ensamtid med Tindra då Emilia sover i gäststugan med mamma och pappa. Det är faktiskt otroligt mysigt. Under dessa veckor som vi är här i stugan på semster kommer det finnas utrymme för flertalet sådana här kvällar med. Det känns otroligt lyxigt.

I dag har det varit en dag då tjejerna varit på otroligt bra humör vilket är otroligt fint att se.
I dag hände det även något väldigt häftigt. Det är nämligen så att Tindra från ingenstans valde att ställa sig upp i sängen. Hon har som inte alls varit speciellt intresserad av att stå upp i huvtaget. Och sedan då det kommer sig till att sätta sig från stående det har liksom aldrig hänt förens nu. Och från ingenstans nu stutsar hon upp och ner som en liten stutsboll och både ställer sig upp och sätter sig flera gånger om. Nu kommer jag säkert få motsatt problem att hon inte vill lägga sig ner då hon ska sova istället. Dock är hon på super bra humör helt utan gråt och gnäll så tänker att hon får hålla på tills hon somnar mer utav sig själv.

Det är något som gör ett mamma hjärta så otroligt stolt. Att se sina barn ta nya steg i livet och hita nycklar till saker som dem inte klarat av tidigare. Det är häftigt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar