Otrolig tacksamhet

Det slog mig precis hur många fantastiska människor jag har runtomkring mig. Det är ingen som sagt till mig att detta inte kommer gå.

Haft en rätt så omtumlande vecka sen jag fick veta att jag inte väntar 1 utan 2. Men jag har aldrig fått höra att jag inte kommer fixa det. Att få så många fina meddelanden är smått överväldigande men något som både lyfter och värmer mig. För är det något jag under många år jobbat med och gör det än i dag är det att tro på mig själv.

I dag känner jag mig varken rädd eller speciellt orolig över det som komma skall. Utan det är mer bara en total längtan. Längtar efter att se vad det är för små individer som jag har som hyresgäster.

Så till alla er om hört av er med peppande ord, viljan att sticka strumpor/filtar eller på annat sätt hjälpa mig. NI är bäst och värmer mitt hjärta till 200 grader.

Sen ska vi inte glömma både min mamma och min syster som fixar och donar med saker jag själv känner att jag kanske inte hinner med riktigt i. För att det är mycket att ta in och fixa med det ska jag inte förneka. Även mycket som ska lösas på relativt kort tid . För att gå från tron att det ör 1 till att det i verkligheten är 2 är en rätt stor skillnad både känslomässigt och även praktiskt.

Jag tar aldrig något av detta för givet och försöker bara berätta hur mycket jag uppskattar all hjälp och hur varm jag är i hjärtat av alla fina kommentarer, finns inga ord.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar