Onsdag : spännande saker på gång 

Emilia tog sovmorgon till typ 08.30 så va bara jag och Tindra vaken där kring 07:15 tiden då vi klev upp. Ändå himla mysigt att kliva upp med bara en av tjejerna och få lite egentid en stund på morgonen.

Snart är det dags att packa ihop för att gå i väg och fika med Maja och hennes tjejer. Ska bli väldigt mysigt. Om vi nu kommer i väg återstår som alltid att se. Det är lite av ett lotteri antingen så fastnar man hemma, kommer i väg som planerat eller får planera om. Men det är också lite av tjusningen med små. Man vet aldrig helt 100 vad dagen bjuder på då man vaknar utan det är alltid upp till dem små att forma dagens planer. Därför är det också extra skönt att umgås med andra mammor, väldigt annorlunda förståelse för att saker kanske inte alltid blir som man tänkt sig.

I kväll händer det något spännande för tjejerna. Dem ska få följa med mig på innebandyträning får första gången. Körde ihop sig med barnvakt så jag frågade min tränare om det var okej att dem hängde på i vagnen och det va det. Lite nervös för att det ska bli problem men det återstår att se. Det brukar ju aldrig vara några problem så men man vet ju aldrig. Får ladda upp.med Ipad och mycket leksaker. Det är bara en timmes träning med så hoppas det går bra. Blir som ett litet test för att se hur det går.

Det är ju så att det i bland kör ihop sig med barnvakt osv och då är det ju bra att det finns andra lösningar. Så håll tummarna för att det går bra.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg