Onsdag kort och gott

I dag är det onsdag igen. Dagarna bara flyger förbi i ett jäkla tempo. Det är knappt så man hinner med. Tjejerna växer och växer och känns som dem tar nya steg nästan varje dag också. Samtidigt som det är väldigt spännande och kul att se vill man att dem ska vara så där liten ett tag till.

I går var vi förbi hos mina föräldar en sväng och bara myste. Då vi kom hem så skulle jag bara natta barnen innan jag skulle ta tag i lite städning bland annat. Men som så många gånger förr somnade jag och vaknade där kring 01..00 Då vare som inte riktigt läge att göra något annat än att bara vända på sig och somna om.

Annars har vi inga direkta planer i dag. Verkar inte va något vidare väder så blir nog att försöka hålla oss inne så gott det går. Tjejerna ska ut och gå med sin mormor och då ska jag passa på att få .lite saker gjorda. I bland är det bara skönt att få sitta en stund för sig själv och intensiv jobba med saker utan att dem små är hemma. Det blir som lättare att få saker klara då.

Just nu sitter jag och krånglar med att min telefon har slut med minne så försöker lösa det på något sätt. När tekniken som man använder dagligen inte fungerar riktigt som det ska blir man (i alla fall jag) smått panikslagen. Vi får se hur jag löser det. Ska gå förbi Apple butiken och höra om dem kan hjälpa mig. Håller på att göra någon uppdatering osv så får se. Det värsta vore ju om alla bilder på tjejerna skulle försvinna. Ren mardröm helt klart. Därför ska jag nog sätta mig och försöka få till en säkerhetskopia på bilderna inom kort.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg