Onsdag kort och gott 

Tjejerna ligger tillsammans i Tindras säng och tittar på lite morgon iPad och myser.

I dag ska vi nog försöka ta oss till dollarstore för att framför allt köpa ett gäng nya sladdar till tjejernas iPads. Behöver dem längre sladdarna och dem kostar bara 30kr på dollarstore, vist går dem sönder snabbare men så får det va. Så det ska vi nog fixa i dag-

Annars är det inte så mycket som står på schemat.

Tjejerna är verkligen toppen mysiga och hur glada som helst i dag,.

Klockan 11 ville mamma komma förbi och ta med tjejerna ut på promenad. Det brukar hon göra då läget ges. Det är en toppen bra och mysig rutin tycker jag.

I går kom mamma med dessa godingar som pappa köpt till mig. För den som inte vet så går det en deltävling av årets Rally VM här i Umeå kommande helg. Och motorsport i olika former är något som jag är uppvuxen med sen jag var väldigt liten. Det första jag gjorde då jag kom hem från BB med mina tjejer var att sätta mig framför tvn och kolla på forumul 1. Så kommande helg ska jag och pappa klä på oss alla världens kläder och dra ut i skogen för att kolla. Ska bli riktigt kul.

Mamma ska ha tjejerna så jag och pappa även får läge att spendera lite tid tillsammans bara vi också. Kan inte komma ihåg då vi gjorde det senast. Så det ska bli mysigt det också. Ser verkligen fram i mot det.

Så det är det vi ska spendera helgen med. Vi ska även sova hos mamma och pappa då det blir lättast för oss att vara där då dels hon ska ha tjejerna samt att det är en bit att ta sig ut till skogarna där tävlingen går.

Nej jag är riktigt riktigt taggad minst sagt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg