nya äventyr

För bara ett år sedan kunde jag inte tänka mig att nappar våtservetter och nappflaskor skulle va en naturlig inredning på mitt skrivbord.

I går tog jag med mig tjejerna på Avion (köpcenter) för att kolla lite. Vi åkte buss ditt upp och det gick hur bra som helst. Väl där så blev det två matpauser och ett blöjbyte. Det gick verkligen över förväntan och tjejerna va hur snälla som helst.

Har även märkt skillnaden på människorna här i Umeå kontra Stockholm. Kom fram ett gäng människor och frågade om flickorna och grattade och berömde. Liksom okända människor. Så himla annorlunda mot folk i Stockholm. Jag föredrar helt klart hur människor är här. Inte så instängda och egoistiska.

I dag har vi ingenting speciellt på schemat. Ska packa inför vår resa till fjällen i morgon. Tjejernas första bilresa bortsätt från resan från BB,

Ska bli både skönt och spännande att åka i väg. Spännande att se hur tjejerna gillar att åka bil. Tar ända 5h ca ditt. Skönt att få andas lite utanför Umeå och ladda batterierna.

Men innan vi sätter oss i bilen och åker så ska jag och Tindra en sväng upp på sjukhuset för att kolla upp hennes höft. På läkarbesöket innan vi åkte hem från BB tyckte dem nämligen att hon va lite överrörlig i högerhöften. Ska villigt erkänna att jag tycker det är lite jobbigt. Sjukhus, läkarbesök och ens egna barn. Just nu får man ju dessutom inte ha med sig någon pga pandemin så måste gå ditt med henne själv. Men försöker se det som att är det något som hon behöver hjälp med så är det bra att vi får hjälp tidigt så det inte blir mer problem då hon blir större. Min sköterska på BVC sa också att den största delen dem vill kolla extra på behöver inga ytterligare åtgärder.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar