ny vecka nya tag

I dag kör jag helt likadana kläder på tjejerna.

Nu är tjejerna redo för dagen och jag ska bara fixa mig lite innan vi drar ut sen.

Har varit en väldigt lugn och härlig morgon. Jag har klätt barnen i lugn och ro och dem har som vanligt varit på fantastiskt bra humör. Sen har jag hunnit svara på en del mail vilket var riktigt skönt att fått gjort.

Det som står på schemat i dag är att jag ska ta dos 2 av covid vaccinet. Sen ska jag förbi en snabbis hos min handläggare på Socialen samt lämna in ett papper på Försäkringskassan. Innan dess ska jag även promenera upp med barnen till mamma som ska ha dem medans jag gör mina ärenden.

Har en tvätt i gång och en massa rent att ta hand om. Dock har jag inte fått alla lådor jag ska ha i garderoberna i sovrummet så kan inte riktigt organisera i dem som jag vill. Och därför blir det ett smärre kaos då jag knappt vet vart jag ska lägga all det jag tvättar. Väntar på trådbackar både till min och barnens garderob. Dock köpte jag lite annan förvaring till garderoberna på Ikea i går så kan ju alltid börja med dem så länge. Det är en jäkla röra bland alla kläder kan jag säga. Så det ska bli riktigt skönt att få ordning på det snart i alla fall.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer