Ny vecka nya saker att göra

Här kommer en liten uppdatering över hur planerna inför veckan som vi går in ser ut. Försöker hålla mitt schema ganska luftigt och flyttande då jag faktiskt tar hand om två små ensam på heltid också. Det är ju trots allt dem i stora drag som får styra hur dagarna ser ut. Men här kommer i alla fall våran grovplanering för veckan.

Måndag - Korpen match på kvällen. Vi ska försöka ta oss ut till Lager 157 och Maxi för att köpa strumpor åt tjejerna samt lite Klämisar. Ska även försöka mig på att städa klart garderoben.

Tisdag - Fyller år. Så det blir födelsedags lunch i stan. Sedan middag hemma hos päronen. Får se om jag hinner med ett pass på gymmet där före med.
Onsdag -
Blir ett pass på gymmet. Sen ska jag försöka tag i en hel del pappersarbete som jag måste få gjort. Kanske går förbi försäkringskassan och kollar en grej också.
Torsdag - Fota och lägga upp lite annonser på Tradera
Fredag -
Fortsättning på Torsdag
Lördag - Oplanerad
Söndag - Städa och se till att allt är färdigt och redo inför kommande vecka.

Så ser det väl ut i stora drag. Jag ska eventuellt en sväng med pappa och mamma och tjejerna och prova ut nya bilstolar till tjejerna. Babyskydden kommer räcka någon månad till skulle jag tro men är lika bra att vara ute i tid tänker jag. Sen finns det en del praktiska saker jag ska kika på. Det mesta handlar dock om att maila folk och se till att saker blir gjorda som dem ska. Inget direkt super intressant.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg