Ny månad nya tag - Hejdå september

Vad har varit bäst med September månad?
Det bästa med september var att få se utvecklingen som nu sker hos tjejerna. Att dem nu även fått börja äta lite gröt. Man har även börjat se lite mer vad dem tycker om. Både att göra och äta. Man kan helt enkelt se lite av deras mönster nu.

Dem mysiga eventen vi varit på har också varit sjukt bra den månaden som varit. Samt att öppna förskolan och mammagrupperna har börjat komma i gång igen nu efter pandemin.

Vad har varit sämsta med September månad?
Att jag inte riktigt har fått till det här med träningen. Varken träningen hemma eller stunderna på gymmet. Jag vill så mycket mer med det än det jag får till nu. Vet också att jag kommer kunna få det att fungera så mycket bättre om jag bara ger mig tusan på det.

Största utmaningen den gångna månaden?
Den största utmaningen för mig den månaden som varit är att jag inte längre bara kan slänga mig i sängen och sova då jag känner mig krasslig. Numera så har jag oavsett mitt egna mående två små att ta hand om. Att sortera ut och inte göra allt utan bara göra det som är viktigast och göra det ordentligt har också varit en utmaning.

Hur har humöret varit under september månad?
Jag tycker jag har varit på ett väldigt bra humör under september månad. Det går liksom knappt vara annat än på bra humör då man vaknar av två skrattande småtroll varje dag samt att man vet att man får spendera massor med tid med dessa solstrålar.

Månadens insikt
Att om man som ensamstående tvillingmamma ska orka med så måste man ta hjälp av andra runtomkring. Det är aldrig ett dåligt föräldraskap att ta hjälp innan man kraschar och det blir för mycket.
Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg